Tattoo shop

De tattooshop van Waalwijk en omstreken

Ink my whole body is een tattooshop in Waalwijk. De shop is opgezet door
Richard de Vaan. De tattooshop bestaat uit een team van 3 tatoeëerders en een piercester
Die allemaal gespecialiseerd zijn in hun eigen stijl.

Geschiedenis

Het was 11 Juli 2011, hartje zomer en wanneer Richard (eigenaar van de tattooshop) zijn eerste tattoo zette. Na de start is het heel snel gegaan, hierdoor kon hij zijn fulltime baan opzeggen en is de aan huis grenzende garage helemaal omgebouwd tot de shop waar het allemaal begon.

Beleving

Wij beschrijven ons het liefst als iets heel anders dan het stereotype old school tattooshops. Bij ons geen grauwe sfeer maar juist altijd gezelligheid en een familiare sfeer. Dus wilt u een keer de sfeer proeven bent u altijd welkom om langs te komen.

Awards

We zijn een tattooshop met 11 gewonnen awards, deze awards zijn 1e prijs Polynesisch, 1e prijs Old school, 1e prijs Japans, 1e prijs Small color, 2e prijs Old school, 2e prijs Blackwork/Polynesisch, 2e prijs Polynesisch, 2e prijs Geometric/Dotwork, 3e prijs Big color en een 3e prijs Black & grey, 1e prijs script.

Piercings

Bij ons beschikken we ook over een zeer ervaren piercester, ze is het type dat zich helemaal ontfermt over de klant en zorgt dat alles op rolletjes loopt van het geruststellen van de klant tot het piercen zelf.

Het gezellige team van Ink My Whole Body

Tattoo en Piercing voor iedereen!